Kyabje Taklung Tsetrul Rinpoche antaa voimansiirron Konchog Chiduun 2014

Kyabje Taklung Tsetrul Rinpoche

Kyabje Taklung Tsetrul Rinpoche

Danakoshan dharmakeskuksella on suuri ilo ja kunnia ilmoittaa, että Kyabje Taklung Tsetrul Rinpoche, Tiibetinbuddhalaisen Nyingma-koulukunnan ylin johtaja, on erittäin ystävällisesti myöntynyt Tulku Dakpa Rinpochen hartaaseen pyyntöön ja saapuu Suomeen antamaan siunauksia ja voimansiirtoja Buddhalaisen toiminnan, tietämyksen ja oivalluksen kasvattamiseksi.

Kyabje Taklung Tsetrul Rinpoche on Nyingma-koulukunnan korkein johtaja Tiibetin pakolaishallituksen ja kaikkien maailman Nyingma-harjoittajien toiveesta ja pyynnöstä.

Tiibetinbuddhalaisuus jakautuu kolmeen koulukuntaan: Nyingma, Kagyu, Sakya ja Gelug. Nyingma on muinainen perinne, jonka vakiinnuttivat kuningas Trisong Detsen ja suuret oppineet Shantarakshita ja Padmasambhava. Erityisesti suuri Padmasambhava antoi 25 oppilaalleen kypsyttävät ja vapauttavat voimansiirrot, kuten Kahdeksan Herukaa, ja nämä saavuttivat hänen syvällisten opetustensa johdosta valaistumisen yhden elämän aikana. Tämän johdosta buddhalaisuus levisi läpi koko Tiibetin. Valaistuneiden mestareiden katkeamaton perimyslinja on säilytetty näihin päiviin asti sukupolvelta toiselle suurten mestareiden kuten sadan suuren aarteenpaljastajan toimesta.

Kyabje Taklung Tsetrul Rinpoche on yksi valaistumisen perimyslinjan perinteenhaltijoista, ja hän siirtää sitä uusille sukupolville Nyingma-perinteen mukaisesti.

Initiaatioviikonloppu 26.7. - 27.7.2014 Helsingissä

Meillä on suuri kunnia ilmoittaa, että Kyabje Taklung Tsetrul Rinpoche on myöntynyt pyyntöömme antaa voimansiirto Konchog chiduun, joka on kolmen juuren ja pitkän elämän voimansiirto. Konchog chidu kuuluu suuren aarteenpaljastajamestarin Jatson Nyingpon aarrekokonaisuuteen, joka on levinnyt joka puolelle Tiibetiä ja Himalajaa, ja lopulta myös länsimaihin. Sekä Nyingma- että Kagyu-mestarit painottavat suuresti tätä opetuskokonaisuutta.

Suuri aarteenpaljastaja Jatson Nyingpo

Suuri aarteenpaljastaja Jatson Nyingpo

Konchog Chidu

Konchog Chidu tarkoittaa "Kallisarvoisten ruumiillistumaa". Se on Guru Rinpoche -harjoitus, joka kattaa kaikki kolme juurta - ulkoinen rauhallinen Padmasambhava guruna, sisäinen raivoisa Padmasambhava yidamina, salainen Padmasambhava Simhamukhan muodossa dakinina ja Padma Wodbhar Padmasambhavan pitkän elämän muotona. Tämän terma-aarteen löysi terton Jatson Nyingpo, Padmasambhavan läheisen oppilaan, sateenkaariruumiin saavuttaneen Nyongben Tingzin Zangpon jälleensyntymä.

Konchog Chidu on hyvin syvällinen ja laaja opetuskokonaisuus. Padmasambhava sanoo: Jos joku edes vain avaa tämän tekstin, hänen ympäristöstään tulee rikas ja rauhallinen ja kaikki sodat vähenevät. Jos sinulla on antaumusta ja halu harjoittaa tätä tekstiä, voit saavuttaa sen avulla puhtaan maan vaikka olisit eläin. Tämän syvällisen opetuksen siunaukset eivät ole heikentyneet, ja siksi tämän välityksen ja voimansiirron vastaanottaminen on arvokkaampaa kuin toiveet täyttävän jalokiven löytäminen. Vaikka epäilisit tätä dharmaa ja ajattelisit, että näitä siunauksia on mahdoton saavuttaa, huono karmasi tulee puhdistumaan ja astut vapautumisen polulle.

Lisäksi yksittäinen harjoittaja, joka edes vain pitelee käsissään tätä tekstiä, uhraa sen jumaluuksille tai kuuntelee näitä arvokkaita opetuksia, on autuuteen menneiden Tathagatojen poika, ja hänen karmiset tahransa puhdistuvat kuin pesty valkoinen kotilonkuori. Kartuttamiset lisääntyvät kuin taivaan tähdet. Elämä, kartuttamiset, bodhichittamieli ja viisaus lisääntyvät rajattomasti. Kuoleman saapuessa hän voi tunnistaa luonnollisen tilansa ja vapautua bardossa. Tämän tekstin harjoittamisen ja toteuttamisen tuomista hyödyistä ei ole epäilystäkään. Nämä ovat Padmasambhavan sanoja.

Seuraavaksi: Kyabje Taklung Tsetrul Rinpochen elamakerta