Danakosha Finland
Danakosha Finland

Tiibetinbuddhalainen nyingma-perinteen dharmayhteisö

Buddha Shakyamuni

Osallistu Danakoshan toimintaan

Meille on suuri ilo tarjota dharmaa kaikille, jotka ovat kiinnostuneet oppimaan buddhalaista uskontoa ja menetelmiä. Paras tapa aloittaa harjoittaminen Danakoshassa on tulla tiistaisin klo 18 pidettäviin Gomdé-meditaatioihimme, jotka pidetään Danakoshan dharmakeskuksessa Helsingissä. Gomdé on Buddha Shakyamuniin, meidän aikamme Buddhaan keskittyvä resitaatio- ja meditaatioharjoitus.

Viikoittaiset harjoitukset ja selitykset eri harjoituksista löytyvät viikkoharjoituskalenteristamme.

Erityistapahtumakalenteristamme löytyvät Tulku Dakpa Rinpochen opetukset ja muut erityistapahtumat. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, ellei toisin mainita.

Kaikki kiinnostuneet ovat sydämellisesti tervetulleita oppimaan buddhalaisuutta Danakoshassa.

Jäsenyydet

Danakoshassa on kolmenlaisia jäsenyyksiä. Opintopiiriin voi kuulua, jos on kiinnostunut dharmasta, mutta ei vielä ole sitoutunut harjoittamaan Danakoshassa. Kaikki halukkaat voivat liittyä opintopiiriin.

Danakoshan mandala on tarkoitettu Danakoshan sitoutuneille harjoittajille ja auttajille. Jäseneksi tullaan Tulku Dakpa Rinpochen kutsumana.

Uskonnollisen yhdyskunnan jäsenyys tarkoittaa virallista, Suomen viranomaisten tunnustamaa jäsenyyttä Danakosha Finlandin rekisteröidyssä uskonnollisessa yhdyskunnassa.

Copyright © 2016 Danakosha Dharma Center