Danakosha Finland
Danakosha Finland

Tiibetinbuddhalainen nyingma-perinteen dharmayhteisö

Konchog chidu drubchod -retriitti

Danakoshalla on ilo ilmoittaa, että Tulku Dakpa Rinpoche on ystävällisesti suostunut ohjaamaan Konchog chidu drubchodin 26.12.2015 - 1.1.2016. Drubchod on erityisen voimakas ryhmäretriitti, jonka tarkoitus on kaikkien esteiden, hämärtymien ja sairauksien tyynnyttäminen, hyveiden kasvattaminen, ansioiden kartuttaminen ja vaurauden lisääminen; kaikille tunteville olennoille ja erityisesti omassa ympäristössämme. On tärkeää tehdä hyviä tekoja kuluneen vuoden loppuessa ja uuden alkaessa. Jos vuosi on mennyt hyvin, se on seurausta omista hyvistä teoistamme ja kolmen jalokiven ja kolmen alkujuuren siunausta, joten kiitämme heidän ystävällisyydestään ja toivomme että tuleva vuosi on yhtä hyväenteinen. Jos taas kulunut vuosi on ollut täynnä ongelmia, toivomme niiden loppuvan ja uuden vuoden menevän hyvin.
Suuri aarteenpaljastaja Jatson Nyingpo

Suuri aarteenpaljastaja Jatson Nyingpo

Tämä on Danakoshan jokatalvinen drubchod-retriitti, ja toivomme lukuisasti osallistujia. Erityisesti Danakoshan sanghan jäsenten on hyvin tärkeää pyrkiä parhaansa mukaan osallistumaan.

Konchog chidu tarkoittaa "Kallisarvoisten ruumiillistumaa." Se on Guru Rinpocheen keskittyvä harjoitus, joka sisältää kaikki kolme juurta - ulkoinen rauhaisa Padmasambhava guruna, sisäinen raivoisa Padmasambhava yidamina ja salainen Padmasambhava Simhamukan muodossa dakinina, ja se sisältää myös Padmasambhavan pitkän elän muodon. Terma-aarteen löysi tertön Jatson Nyingpo, Nyongben Tingzin Zangpon, Padmasambhavan läheisen oppilaan jälleensyntymä, joka saavutti sateenkaariruumiin. Konchog chidu on hyvin syvällinen ja laaja opetuskokonaisuus, ja se on yksi korkeimmista ja salaisimmista tavoista saavuttaa Padmasambhavan laaja viisaus.

Voit lukea lisää Konchog Chidusta tästä linkistä.

Tulku Dakpa Rinpoche on Danakoshan dharmakeskuksen hengellinen johtaja, ja hän on ensimmäinen oppilaidensa pyynnöstä Suomeen vakituisesti asumaan asettunut tiibetinbuddhalainen lama. Hän on vastaanottanut opetuksia aikamme merkittävimmiltä buddhalaisilta opettajilta, kuten Kyabje Mindrolling Trichen Rinpochelta ja Kyabje Taklung Tsetrul Rinpochelta. Hän on valmistunut Mindrollingin luostarin korkeakoulusta valtuutetuksi suutristen ja tantristen opetusten haltijaksi.

Aikataulu:

26.12. Alkaa klo 18:00

27.12. - 31.12.
6 - 8: Harjoitus
8 - 9: Aamiainen
9 - 11:30: Harjoitus
11:30 - 14 Lounastauko
14 - 15:30 Harjoitus
15:30 - 16 Teetauko
16 - 18: Harjoitus

1.1.2016
klo 7 - 8: Aamiainen
klo 8:00 Harjoitus ja viikon harjoituksen siunausten vastaanottaminen. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita vastaanottamaan siunauksia, vaikka eivät olisi osallistuneet retriittiin.
HUOM! Ohjelmaa muutettu, ja siunausten vastaanottaminen alkaa jo 8:00, ei 8:30

klo 11: Lounas

Paikka: Danakoshan Dharmakeskus, Museokatu 17 A, 00100 Helsinki.

Hinta: 150 €, opiskelijoille ja työttömille 120 €

Rekisteröitymiset 12.12. mennessä.

Majoitus: Voimme pyynnöstä yrittää järjestää majoitusta kaukaa saapuville sanghan jäsenten kodeissa. Ota meihin yhteyttä.

Siirry takaisin kalenteriin.

Copyright © 2016 Danakosha Dharma Center